إعـــــــلان

تقليص
لا يوجد إعلان حتى الآن.

نصــــــــــــــــــــائح ...

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

  • نصــــــــــــــــــــائح ...

    تبلي دقيق السمك بملح وفلفل وكمون وشطة ونشا وبيكنج بودر وقبل القلي غطسيه في ميه بسرعه عشان يطلع دهبى ومقرمش
    _ العيش الفينو قبل ماتعمليه سندوتشات شيلي القلب واقطعي الحروف وحمصيهم واطحنيهم ضيفي عليهم توم بودر وبصل بودر وبابريكا وملح وفلفل ونشا وبيكنج بودر
    للبانيه والفراخ المقرمشة
    _ الباذنجان المخلل ضيفي نعناع ناشف مع التوم بيدى طعم جميل
    _ البشاميل ضيفي جبنه مثلثات او كريمي وقشطة وجبن رومي مبشورة و٣ ملاعق مايونيز
    وعلي الوش موتزريلا عشان يخلى المكرونة تطلع جامدة
    _ الملوخيه ملعقة سكر وشوية كاتشب او ملعقة صلصة بتخليها مسكرة وزى العسل
    _ ملعقة سكر في صلصة المكرونة عشان متعملش حموضة
    _ قشر الليمون في زيت قلي السمك
    _ نقع البانيه في لبن قبل التتبيلة بيكون حلو ومتشرب من اللبن
    _ الشاورما اللحمة ضيفي لها قطعة ليه ضانى بتدى ريحة وطعم جميل
    _ البطاطس قبل ماتحمريها اسلقيها عشر دقائق في ميه وملح بتقرمش ومش بتشرب زيت
    _ قشر الليمون مش ترميه خليه عالحوض بعد ماتغسلي المواعين ادعكي بيه ايديك بيشيل السمار من صابون المواعين وبينعم الايد
    _ رشة لبن بودرة علي وش البشاميل هتدى لون حلو للمكرونة
    _ محشي الكرنب سخني حته زبدة وقشطة وحطيه عليه قبل ما يستوي عشان يبقى بيلمع وطعمة جميل
    _ ملعقة خل في الكيك بتخليها هشة وطرية
    _ عسل في تتبيلة الفراخ المشوية بتدى طعم حلو _ زبادي في تتبيلة البانيه بيخلية طرى ومستوى كويس
    _ البتنجان المحمر خليه وهو سخن واقفلي عليه العلبه عشان يطلع طرى مش ناشف
    _ ملعقة بيكنج بودر في شوربة اللي هتسقي بيها الرقاق باللحمه هيبقي مقرمش ومورق
    _ البطاطا المشوية واعمليها في الكيس الحراري رشي عليها سكر وتدخليها الفرن هتستوى اسرع وهتبقى حلوة
    _ ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة
    _ لما تشربي القهوة مترميش التفل ده سكرب هائل لبشرتك ادعكى بية وشك وايدك
    _ اكياس الشاي مترميهاش سقعيها وحطيها علي عينك للاجهاد والهالات السودا
    _ الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط
    _ والبسبوسة لازم عسل ابيض او عسل تقيل في العجن عشان تكون زى الجاهزة واحلى كمان
    _ رشي دقيق علي بصل الكشري قبل التحميرعشان يكون مقرمش
    _ سفن اب او ميرندا الكيك بيخليها هشة وجميلة
    _ رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحة حلو وطعم مميز
    _ بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى
    _لفي الليمون في ورق جرائد عشان يحتفظ بلونة وميعفنش
    _ ملعقة بن وملعقة سكر لخلطة المحشي وابشري الطماطم متعصريهاش في الخلاط لو بتحبية نى فى نى مش متسبك بيخلى طعمة جميل
    _ تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا قبل السلق نديها صدمة عشان يبقى لونة بنى وجميل مش بيضة
    _ الرز الابيض شوحي مستكة وحبهان في السمن قبل الرزهيدى ريحة حلوة لرز
    _لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم وفلفل رومي وفلفل حامي
    _ إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو
    _الحمام المحشي 30 دقيقة بعد غلي الميه لسلقة
    الممبار 45 دقيقة لسلقة
    الفراخ المحشية ساعة وربع
    _ الكيس الحراري لتسوية الفراخ والبط
    _ حشو الجلاش موتزريلا مع العصاج
    _ الرز البسمتي اكشفي الغطا بعد ما يستوي عشان يبقى مفلفل ميعجنش
    _ زيت البطاطس نضفي بيه السيراميك والشفاط هينضف بسرعة جدا
    _ وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت راح تكون مثل الجاهزة








    اضغط على الصورة لعرض أكبر. 

الإسم:	photo_2017-08-24_09-49-39.jpg 
مشاهدات:	3 
الحجم:	96.2 كيلوبايت 
الهوية:	860939
المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
حفظ-تلقائي
Smile :) Embarrassment :o Big Grin :D Wink ;) Stick Out Tongue :p Mad :mad: Confused :confused: Frown :( Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
x
يعمل...
X