إعـــــــلان

تقليص
لا يوجد إعلان حتى الآن.

تشيز كيك اللوتس

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

  • تشيز كيك اللوتس


    تشيز كيك اللوتس

    الطبقه الاولى :



    علبة بسكوت دايجستف مطحون ونحط معاه زبدة ذايبه 100 غرام ونفركها مع بعض ونحطها بالصينيه تبع التشيز كيك وندخلهاا الفرن تتحمص ع خفيف

    الطبقه الثانيه :

    2 علبه جبنه فلادلفيا 300 غرام + 1 ظرف دريم ويب + 1علبه حليب مكثف نستله حجم الكبير + رشة فانيلا بودره وتخلط المقادير مع بعض لما تتجانس ونضيف 2 كوب كريمة خفق +3 ملاعق جلاتين مذوب في ربع كوب ماء حار نضيفها مع الخليط ويحرك برفق توضع على طبقة البسكوت ويدخل الفريزر مدة 6 ساعات علشان تتماسك


    الطبقه الثالثه :

    زبدة اللوتس توضع العلبه بحمام مائي او بالمايكرويف علشان تذوب ونحطها على الكريمه بعد م خرجناها من الفريزر نخليها تبرد وتزين بيبسكوت اللوتس










    اضغط على الصورة لعرض أكبر. 

الإسم:	photo_2016-12-04_17-25-05.jpg 
مشاهدات:	2 
الحجم:	66.4 كيلوبايت 
الهوية:	859828
المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
حفظ-تلقائي
Smile :) Embarrassment :o Big Grin :D Wink ;) Stick Out Tongue :p Mad :mad: Confused :confused: Frown :( Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
x
إدراج: مصغرة صغير متوسط كبير الحجم الكامل إزالة  
x
يعمل...
X